22 April 2012

be strong girl ..

Assalamualaikum,

Aku dah baca luahan hati Cik Sya. Aku faham perasaan dia. I really do. I feel sorry for her. biasalah dugaan hidup, kita tahu Allah sayangkan kita just melalui dugaan yang DIA bagi. semua tu ada sebab. don't think negatively. all things happen buat kita lagi tabah hadapi kehidupan. ini baru sikit. esok2, bila kita dah sambung belajar dugaan yang datang lain pula. girl, be strong. don't even try to think to give up. i know you can. before this, dugaan masa sekolah menengah lagi hebat. i'm sorry sebab tak at by your side at that time. i'm truly sorry. i wish i can go back and change it. but now, you and I together face this dugaan, okay? we help each other. but sebelum tu, cuba jangan simpan lama2. nanti sakit. try slow talk with me.

p/s : aku minat kat laki sorang ni, budak setaman dengan aku. baru je minggu lepas aku hadiri majlis persandingan dia. Ya Allah, aku terkejut sangat2. nasib baik tak buat drama kat sana. Alhamdulillah, aku dah lepaskan dia. Selamat Pengantin Baru, Kawan....