11 May 2012

(-_-) + (n_n) = (?_?) ...form 6

Assalamualaikum, Annyeonghaseyo, Arigato, agak lama tak update blog ni. biasalah, takde isi pun nak share. sibuk? aku rasa aku selalu ada masa lapang. kat sini aku nak share yang finally aku amek jugak form 6 ni walaupun form 6 ni pilihan terakhir aku. ni pejuangan terakhir aku ketika masih di sekolah biasa sebelum meneruskan perjuangan di alam universiti nanti. warghhh, nampak pelik la bila pakai baju putih ni. rasa macam kulit muka aku lebih gelap daripada biasa. ahaks.

so, its time aku usha2 budak-budak lelaki upper six. okay je la. ada la sorang dua yang menarik perhatian. alah, sekadar mencuci mata je. tak mahu lebih-lebih ek. hehe. most senior aku kenal la sangat-sangat because dia orang ex-sekolah lama. so, takyah la nak kenal-kenal. dah terkenal pn.

oh ya, ada seorang guy. menarik jugak. aku rasa  macam terminat la pulak. (adess, parah la). ingat melayu, rupa-rupa budak cina. Ya Allah, muka dah la sebijik macam budak melayu. kalau korang tengok pn, mesti korang percaya dia budak melayu.

subjek yang aku amek so far okay lah. yang agak tough MUET la, especially untuk specking. bab-bab specking speaking ni bukan tak boleh cakap, okay je. cuma agak tunggang-langgang gak la. takpe USAHA TANGGA KEJAYAAN. so, pray for me so that aku cepat biasakan diri kat sekolah baru ni. AMIN.