29 July 2012

worry ...

huhu ...


Assalamualaikum,

                 Wah3 ...sudah lama aku tak update blog ..rasanya blog aku ni dah rusty ..huhu ..lately, aku sangat busy mengejar D-day untuk hantar assignment ..plus mid-term exam just around the corner ...bayangkan, untuk exam maths minggu depan kena buat pukul 9-11 malam bersama dengan bebudak Diploma Sains ...fuhh, first time aku amek exam malam2 ...even nk amek exam taekwondo pun, buat petang2 ..huhu ..tapi tak kisah la ..at least, hari sabtu boleh balik ...

then, aku dapat berita yang puteh dah seminggu tak balik ...aku kat sini pun tak tenang ...risau sangat2 kat dia ..dah la dia tak sihat ...harap takde benda buruk happen kat dia. Amin.