03 March 2013

Feeling


"Bismillahirahmanirahim" Assalamualaikum.

Mostly ramai blogger menggunakan blog sebagai medium nak meluahkan perasaan and I think it's a good idea. Yela, certain people takde ramai kawan so cara lain nak meluahkan perasaan ialah melalui blog. Even my sister, my friends pun buat macam tu. To me, aku belum lagi la nak meluahkan perasaan memandang perasaan aku sekarang ni pun neutral so memang takder cerita nak bagitau. Maybe masa start belajar nanti baru ada feel nak meluahkan perasaan kat blog ni. All about studies, course mates, housemates, guys *huhu etc. what ever it is, kena la tunggu masa aku sambung belajar nanti. *sigh. still a long journey untuk aku tempuhkan? all my friends sekarang ni pun dah nak masuk sem 3 tapi aku masih lagi menunggu nak masuk sem 1. adess, lambat betul la .. apa pun see uolls next entry. kamsahamnida ...

Lots of L.O.V.E,
SunnySyazwany