11 June 2013

jeongmal mianhae

"bismillahirahmanirahim"
Assalamualaikum, Annyeong !


Sorry. Tu perkataan yang paling sesuai sekarang ni. Lebih kurang dua bulan jugaklah aku tak update blog. Aku bukanlah nak cakap aku ni takde banyak masa. Allah SWT bagi masa kepada setiap hambaNYA 24 jam. So, depends la dekat hamba-hamba tersebut nak spend lagu mana kan.

Aku ada masa, tapi aku lebih suka spend untuk yang lebih important. Baru hari ni ada masa "extra" nak spend untuk update blog. Alhamdulillah. Sepanjang dua bulan ni, lots of things happened. Takkan aku nak cerita semua kot. hehe.

Okaylahh, maybe next few days aku akan update lagi. tak sabar nak taip banyak-banyak. Insya Allah.

#try usha tudung best kat Proper Hijab Collection