08 March 2015

TAKUT


Assalamualaikum,

Aku dah mula susah hati sebab aku dah mula sukakan seseorang. Aku kena buang cepat cepat sebab bila aku start suka kat seseorang means aku dah langgar prinsip hidup aku which aku tak boleh jatuh suka/hati/cinta sebelum aku start degree. Yes, memang benda ni tak salah tapi bila aku dah start sayang, i will start imaging things. Lots of thing. It's my fault sebab aku tak boleh control. So before things start to go bad, better aku undur diri dulu. Aku ni bila rasa suka kat someone, aku rasa dia pun suka kat aku padahal tak pun. So, sape yang frust bila end of the day. Aku jugakkan. Kbaii *susah hati